Gelukt! Bedankt voor het kopen van {{assignment.details.ticketData.amountOfTickets}} tickets voor {{assignment.details.ticketData.title}}.

MAAK KENNIS MET ONZE EIGEN BP TRAINERS

Onze eigen BP Trainers, zijn trainers die wij hebben opgeleid aan de hand van de BP Filosofie. Elke trainer zit minimaal in het Nederlands Elftal of heeft in een Nederlands Jeugdteam gespeeld en beschikt daarnaast over een eigen specialisme. Deze trainers zullen wij inzetten om onze clinics nog gerichter op de persoonlijke wensen te maken..Naomi van As

Naomi van As is twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. Ze is jarenlang een van de uitblinkers van het Nederlands Team geweest en won goud op de Olympische Spelen van Beijing 2008 en Londen 2012. Naomi is een ongekende dribbelaar met geweldige passeerbewegingen. Tijdens het BP Gold Star Kamp deelt zij drie dagen lang haar technieken met jou!

Ellen Hoog

Ellen Hoog is een keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. Ze is jarenlang een van de uitblinkers van het Nederlands Team en bij Amsterdam D1 geweest en won goud op de Olympische Spelen van Beijing 2008 en Londen 2012. Ellen is een geweldige aanvaller en staat bekend om haar verwoestende backhand! Tijdens het BP Gold Star Kamp deelt zij drie dagen lang haar technieken met jou!

Kim Lammers

Kim Lammers was lange tijd de topscorer aller tijden van de Hoofdklasse. In 200 interlands die zij voor het Nederlands Team speelde, scoorde zij maar liefst 124 goals! Kim won samen met Naomi en Ellen goud op de Olympische Spelen van Londen 2012. Kim staat niet alleen bekend om het ‘makkelijke scoren’ maar ook om haar harde schot. Tijdens het BP Gold Star Kamp deelt zij drie dagen lang haar technieken met jou!
Valentin Verga

Valentin Verga is wellicht het grootste hockeytalent van de wereld. Valentin staat bekend om zijn technische acties en versnelling aan de bal. Valentin studeert Toegepaste Psychologie aan de Hoge School van Amsterdam en kan tijdens prive trainingen ook vertellen hoe het is om bij een selectieteam te zitten. Valentin heeft namelijk zijn eigen bedrijf: De TopSportCoach, onderdeel van Prestum.

Justin Reid-Ross

Justin behoort tot de wereldtop op het gebied van strafcorners! Hij heeft een geweldige sleeppush en staat dus bekend om de goals die hij met deze speciale techniek maakt. Justin werd al eens eerder topscorer van de hoofdklasse en kan met alle soorten push technieken hockeyers completer maken. Hij deelt graag al zijn kwaliteiten als BP Trainer.

Thierry Brinkman

Thierry Brinkman speelt in het Nederlands Elftal en voor Bloemendaal Heren 1. Thierry beschikt over uitstekende basistechnieken en heeft een neusje voor de goal. In 2015 won hij EK Goud met Oranje. Na 7 interlands stond de teller op 7 goals. Hij deelt graag verschillende scorings- en passeringstechnieken tijdens trainingen.
Terrance Pieters

Terrance is een aankomend talent op de hockeyvelden. Het is een gedreven middenvelder die beschikt over zeer goede basistechnieken. In zijn eerste hoofdklasse jaar staat de teller al op 6 goals. Daarnaast heeft hij een sleeppush en een geweldige strafbal.

Roel Bovendeert

Roel heeft onlangs zijn eerste toernooi voor het Nederlands Elftal gespeeld en is vaste spits bij HC Bloemendaal. Een echte spits die over verschillende scoringskwaliteiten beschikt en al veel belangrijke goals heeft gescoord.

Nicki Leijs

Nicki Leijs is zaalinternational en zit ook bij de selectie van het Nederlands Elftal. Een echte middenvelder die over uitstekende passering-trucs beschikt. Nicki is daarnaast ook erg goed in de kapflats en het scoren vanuit de loop.
Tom Hiebendaal

Tom is een zeer behendige en doelgerichte spits. In 5 hoofdklasse jaren maakte deze jonge getalenteerde aanvaller al gemiddeld 10 goals per seizoen. Tom beschikt over uiterst goede basistechnieken en kan deelnemers van het BP College veel tips geven op het gebied van scoren in de kleine ruimte. Tevens maakte Tom al zijn debuut voor het Nederlands Elftal.

Johannes Mooij

Johannes Mooij heeft zijn hele jeugd doorlopen in de nationale selectieteams. Hij is gespecialiseerd in het 1 op 1 verdedigen en kan je alles leren over het “timen” binnen het hockeyveld. Naast het oranje shirt draagt Johannes ook het shirt van AH&BC Heren 1.

Casper Horn

Casper speelt bij AH&BC Heren 1 en heeft meerdere Nederlands Jeugdselecties doorlopen. Hij is een voormalig Jong Oranje speler die altijd voorin heeft gestaan. Een echte spits met een neusje voor de goal. Casper beschikt over goede basistechnieken en kan elke deelnemer veel bijleren op het gebied van scoren..
Nieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte blijven van al onze clinics en kampen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Neem contact met ons op!


Log direct in

Er is iets mis gegaan!

Probeer het later opnieuw, of neem contact op met [email protected]

Er is een email met een reset link verzonden!

Er is iets mis gegaan!

Vergeet niet het juiste emailadres in te vullen in het formulier.

Probeer het later opnieuw, of neem contact op met [email protected]

Maak een profiel aan


Er is iets mis gegaan!

Probeer het later opnieuw, of neem contact op met [email protected]

BP College | [email protected] | - -